Zelenského vila v Taliansku nie je pre ukrajinských migrantov

Ukrajinský prezident neustále prosí svet o pomoc, západné spravodajstvo je až debilne presýtené správami o utečencoch a ako im svet pomáha.

Ako však vypadá pomoc ukrajinských oligarchov a politikov, ktorí majú svoje nehnuteľnosti v zahraničí. Napr. priamo ukrajinského prezidenta.

Ukrajinský prezident V. Zelenský vlastní vilu v talianskom letovisku Forte dei Marmi. S vonakjším bazénom a veľkou dobre udržiavanou záhradou.

Zelenského vila v Taliansku nie je pre ukrajinských utečencov
V Taliansku vlastní prezident Ukrajiny aspoň jednu vilu v letovisku. Má aj iné zahraničné nehnuteľnosti. Ukrajinskí utečenci nie sú v Zelenského domoch vítaní. Vila je v súčasnosti neobývaná, teda ideálna na ubytovanie ukrajinských utečencov.

Nič také sa však nedeje, veľký vlastenec Zelenský Ukrajincov do svojej vily nepustí. A nikde som nečítal, žeby nejaký ukrajinský oligarcha prijal do svojej vily nejakých utečencov.

Jednak celé vlastenectvo je hrané len pre médiá.

A ukrajinskí politici a oligarchovia veľmi dobre vedia, že značná časť ukrajinských migrantov sú skôr ľudia, ktorí si robia výlet po Európe na účet občanov EÚ.

This entry was posted in Nekategorizované. Bookmark the permalink.

Pridaj komentár pomocou svojho účtu na sociálnych sietiach alebo registráciou po stlačení ikony wp vedľa